Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene. 

čtvrtek 9. října 2008

Čekání

Čekání


Lidé pořád na něco čekají. Někteří na vlak, který má už zase zpoždění, někteří na své přátele, až je zase uvidí, jiní kdy zase navštíví místo, které jim uvízlo v paměti. Další z nás čekají jak jim dopadne test na který se málo připravili a pak se najdou lidé, kteří čekají na tu pravou lásku, se kterou by strávili zbytek života. Nabízí se záludná otázka na co čekám já? Asi na všechny zmíněné věci a v tom mě napadá další otázka dočkáme se? Já doufám že ano, protože pokud ne tak tu sedím a s těmi ostatními čekám zbytečně.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Myslím, že život není jen o čekání, ale spíše o hledání a nalézání, když budeš nečinně sedět a čekat, pak ti zbývá jen doufat, že se něco stane, ale pokud se o něco pokoušíš, pak můžeš výsledek přímo ovlivnit. Myslím, že budu raději něco dělat, než čekat...
Jinak pěkný den, M.